Thomas Baio, Architect spacerAbout Us | Contact Us | Site Map | AIA Member
spacer spacer spacer
spacer

 

spacer New 004 spacer

 

spacer spacer spacer spacer
spacer spacer spacer spacer
   
001 002 003 004 005 006

Clearly defined recognizable forms are the basic components for our unique approach to creating building solutions for our clients. In this residence alteration/addition, we turned the former garage into a family room and built this new attached garage adjacent to the former one. In an effort to reduce the visual scale impact of the new garage, we had a part of the newly formed family room extend in front of the new garage to make a reading room. The combination provides a delightful arrangement of building massings to the street scape.

Home • Interiors • Exteriors • Groundscaping • New Construction
Commercial & Institutional Properties • Services • About Us • Contact Us • Site Map

Site ©2007 Thomas Baio, Architect, P.C.
Site Design and Maintenance by William Sullivan Advertising.

 

spacer
spacer corner spacer corner
spacer spacer spacer spacer
spacer
spacer spacer spacer

 

Valid HTML 4.01!